Продаж побутових та промислових сушарок в Україні

Сушильні камери / Сушарки для трав

Сушарки для трав

Модель С-М 0,25

Максимальне завантаження сировиною:
- кріп - 0,9 кг;
- ромашка - 0,9 кг;
- корпус: метал

від 4300 грн.

Модель С-М 0,5

Максимальне завантаження сировиною: 
- кріп - 1,9 кг; 
- ромашка - 1,9 кг; 
- продуктивність - 50 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 8100 грн.

Модель С-1М

Максимальне завантаження сировиною: 
- кріп - 3,2 кг; 
- ромашка - 3,2 кг; 
- продуктивність - 100 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 10400 грн.

Модель С-2М

Максимальне завантаження сировиною: 
- кріп - 5,7 кг; 
- ромашка - 5,7 кг; 
- продуктивність - 160 кг/мес. 
- металевий довговічний корпус

від 15700 грн.

 

Якісно висушити трави допоможе Вам сушильне устаткування вітчизняного розробника і виробника сушильної техніки.

Сушарки для трав:

Сушарки для трав "Садочок" - побутові електричні сушарки: ряд конвективних сушарок, камерного типа з живленням від побутової електромережі (220В, 50Гц). Моделі сушарок: С-М 0,25, С-М 0,5, С-1М розраховані на безперервну роботу в течії 10 місяців в рік. На основі сушарки моделі С-2М можливе створення міні-цеху продуктивністю 800-1500 кг сушеної трави в місяць.

Сушарки для трав "Садочок", промислові сушарки типа СЬКРР - сушарки конвективні з рецилькуляцией і з реверсом напряму руху повітря. Модель промислової сушарки С-4e здатна вміщати до 250 кг сировини, модель С-5 вміщає сировини до 1 тонни.

Особливості сушарок для трав:
1. Універсальність. Сушарки для трав виробляють сушню вищої якості не лише з трав, але і рактічеськи з будь-яких інших продуктів: овочів (баклажани, білий корінь, буряк, капуста, морква, перець, помідори, лук і тому подібне); з культурних ягід (аронія, виноград, калина, малина, ожина, смородина, суниця, шовковиця і так далі) і з дікоростущих ягід (глід, горобина, кизил, терен, чорниця, шипшина та інші); з фруктів (абрикоси, вишні, груші, сливи, яблука і тому подібне). А також вони чудово сушать бджолиний пилок, гриби, банани і цитрусові, рибні і м'ясні продукти.
2. Стабільна висока якість
вироблюваній продукції, яке досягається завдяки автоматичній підтримці оптимальних температурно-влагостних параметрів сушильного агента (повітря) і періодичного реверсу напряму його руху.
3. Мінімальне енергоспоживання, яке реалізується завдяки раціональній тепловій і аеродинамічній схемам сушарок, надійній теплоізоляції корпусу і окремих вузлів.  


X
X
X